SPLETNA TRGOVINA

Mrežaview Seznamview

Elementi 1 do 10 od skupaj 36

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  1. Telečji hrbet, ledja (rostbif) (1 kg)

    25,68 €
    Meso je sočno, brez maščobe, kompaktno, pri pripravi lepo zadiši in ohrani obliko. Uporabimo ga lahko za kotlete in odlično pečenko. Pakirano v vakumski embalaži. Hranimo pri temperaturi do +4 °C! Rok trajanja v originalni embalaži: 28 dni. Izvedite več
  2. Bočnik brez kosti (1 kg)

    9,83 €

    Okusno, sočno meso, z več vezivnega tkiva. Primerno za dušenje in kuhanje (v kosu ali kockah). Najboljši kos mesa za odličen golaž, ob pravilni pripravi tudi za pečenke. Poskusite tudi naš recept.

    - Pakirano v vakumski embalaži.
    - Hranimo pri temperaturi do +4 °C!
    - Rok trajanja v originalni embalaži: 28 dni

    Izvedite več
  3. Telečje kocke (1 kg)

    14,47 €
    Kocke so narezane iz najboljših delov podplečja, plečeta, bočnika ali vratu in so primerna za takojšnjo pripravo – kuhanje ali dušenje v različnih jedeh. Tudi za golaž, mesno omako … Pakirano v vakumski embalaži. Hranimo pri temperaturi do +4 °C! Rok trajanja v originalni embalaži: 7 dni. Izvedite več
  4. Goveje kocke (podplečje, vrat) (1 kg)

    10,02 €

    Kocke so narezane iz najboljših delov podplečja, plečeta, bočnika ali vratu in so primerna za takojšnjo pripravo – kuhanje ali dušenje v različnih jedeh. Tudi za golaž, mesno omako …

    - Pakirano v vakumski embalaži.
    - Hranimo pri temperaturi do +4 °C!
    - Rok trajanja v originalni embalaži: 7 dni.

    Izvedite več
  5. Podplečje brez kosti (1 kg)

    9,64 €

    Podplečje je idealen kos za pripravo golaža ali raguja. Da bi iz takšnega kosa izvabili najboljše, priporočamo pripravo z daljšim dušenjem ali kuhanjem.

    - Pakirano v vakumski embalaži.
    - Hranimo pri temperaturi do +4 °C!
    - Rok trajanja v originalni embalaži: 28 dni.

    Izvedite več
  6. Goveja jetra (1 kg)

    3,70 €

    Goveja jetra so v kuhi uporabna za praženje ali kot dodatek pri pripravi goveje juhe. Prav tako jih lahko uporabimo za pripravo paštet!

    - Pakirano v vakumski embalaži.
    - Hranimo pri temperaturi do +4 °C!
    - Rok trajanja v originalni embalaži: 1 dan - PORABITI TAKOJ ali ZAMRZNITI

    Izvedite več
  7. Goveji jezik (1 kg)

    5,60 €

    Goveji jezik je primeren za kuhanje ali prekajevanje. Lahko ga pripravimo kot prigrizek, namesto salama oz. ostalih suhih mesnin. 


    - Pakirano v vakumski embalaži.
    - Hranimo pri temperaturi do +4 °C!
    - Rok trajanja v originalni embalaži: 1 dan - PORABITI TAKOJ ali ZAMRZNITI

    Izvedite več
  8. Telečje stegno brez kosti (1 kg)

    17,76 €
    Meso stegna je zelo okusno, sočno, pusto, primerno za kuhanje, pečenje in dušenje. Ne pozabimo, da je priljubljen Dunajski zrezek praviloma iz telečjega stegna. Pakirano v vakumski embalaži. Hranimo pri temperaturi do +4 °C! Rok trajanja v originalni embalaži: 28 dni. Izvedite več
  9. Telečja rebra (1 kg)

    8,50 €
    Meso je mehko ter sočno. Telečja rebra iz pečice so poslastica za prave gurmane. Iz izkoščičeni reber lahko pripravimo različne rulade. Pakirano v vakumski embalaži. Hranimo pri temperaturi do +4 °C! Rok trajanja v originalni embalaži: 28 dni. Izvedite več
  10. Ekološka hrenovka (1 kg)

    10,80 €

    Prava hrenovka, iz mesa, kakršno so poznali nekdaj. Po kakovosti se ne more primerjati s številnimi hrenovkami slabe kakovosti, ki jih lahko najdemo na trgovskih policah. Zelo priljubljena pri otrocih v vrtcih in šolah.

    SESTAVINE: ekološko goveje meso I. in II. kategorije, ekološko sončnično olje (brez svinjskega mesa)

    DODATKI: EKO naravne začimbe, EKO zeliščni ekstrakt, nejodirana morska sol

    Brez glutena, brez slehernih konzervansov, vedno sveže izdelana.

    Polnjena v naravno črevo, ročno zvita. Čvrsta, sočna, odličnega okusa. Primerna za samostojen obrok , zajtrk, malico, tudi za dietno prehrano.

    Brez alergenov. Primerna za bolnike s celiakijo.

    Hraniti pri temperaturi do +4 °C.

    Uporaba: kuhamo jo v rahlo vreli vodi 3- 5 minut ali pečemo. Lahko jo tudi zamrznemo. Za zamrzovanje pripravimo primerne porcije – število kosov v skladu z našimi potrebami. Zamrznjeno položimo v hladno vodo in segrejemo do vretja. Če želimo, jo lahko potem tudi opečemo.

    Kot idejo za pripravo vam ponujamo tudi naš recept.

    Rok trajanja v originalni embalaži: 7 dni.

    Izvedite več

Mrežaview Seznamview

Elementi 1 do 10 od skupaj 36

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4