Eko sveže telečje meso

Mrežaview Seznamview

Elementov: 6

  1. Telečji vrat brez kosti (1 kg)

    13,42 €

    Meso z grobimi vlakni ter malo kitami toda skoraj brez maščob. Zelo primerno za golaž ter ragu.

    - Pakirano v vakumski embalaži.
    - Hranimo pri temperaturi do +4 °C!
    - Rok trajanja v originalni embalaži: 28 dni.

    Izvedite več
  2. Telečje pleče brez kosti (1 kg)

    16,12 €

    Meso plečeta je primerno za pečenje, dušenje (zrezki) , kuhanje. Je podobne kakovosti kot stegno, vendar manj pusto, zato tudi bolj sočno. Zelo široko uporabno.
    - Pakirano v vakumski embalaži.
    - Hranimo pri temperaturi do +4 °C!
    - Rok trajanja v originalni embalaži: 28 dni.

    Izvedite več
  3. Telečje stegno brez kosti (1 kg)

    17,76 €

    Meso stegna je zelo okusno, sočno, pusto, primerno z a kuhanje, pečenje, dušenje, govejo pečenko (dobro zorjeno) , goveje zrezke…Sestavlja ga svetlejši del, imenovan beli krajec in temnejši del, ali črni krajec.

    - Pakirano v vakumski embalaži.
    - Hranimo pri temperaturi do +4 °C!
    - Rok trajanja v originalni embalaži: 28 dni.

    Izvedite več
  4. Telečja pljučna cela (cca 1,8 - 2,5 kg - cena za kg)

    45,39 €



    Najboljši in najbolj cenjen kos govejega mesa. Zelo okusna, nežna, primerna za pečenje, dušenje in praženje. Lahko jo pečemo v kosu, spečemo filejev steak, uporabimo za nabodala, raženj, fondi, tatarski biftek, karpačo …

    - Pakirano v vakumski embalaži.
    - Hranimo pri temperaturi do +4 °C!
    - Rok trajanja v originalni embalaži: 28 dni.

    Izvedite več
  5. Telečji hrbet, ledja (rostbif) (1 kg)

    25,68 €

    Meso hrbta je po kvaliteti na drugem mestu za pljučnim filejem. Zelo okusno, čvrsto meso. Lahko ga uporabljamo v kosu ali narezanega na steake. Odličen okus in mehkobo pridobi, če ga zorimo. Primerno za pečenje, dušenje, hitro opečene steake,…. Nizki hrbet imenujemo imenujemo tudi šimbas, visoki hrbet pa bržola. 

    - Pakirano v vakumski embalaži.
    - Hranimo pri temperaturi do +4 °C!
    - Roka trajanja v embalaži: 28 dni

    Izvedite več
  6. Telečji bočnik brez kosti (1 kg)

    13,72 €

    Okusno, sočno meso, z več vezivnega tkiva. Primerno za dušenje in kuhanje (v kosu ali kockah). Najboljši kos mesa za odličen golaž, ob pravilni pripravi tudi za pečenke.


    - Pakirano v vakumski embalaži.
    - Hranimo pri temperaturi do +4 °C!
    - Rok trajanja v originalni embalaži: 28 dni

    Izvedite več

Mrežaview Seznamview

Elementov: 6