Več pogledov

Hrbet, ledja (rostbif) zorjen (1 kg)

19,85 €

Meso hrbta je po kvaliteti na drugem mestu za pljučnim filejem. Zelo okusno, čvrsto meso. Lahko ga uporabljamo v kosu ali narezanega na steake. Zorjen hrbet je še okusnejši, sočnejši in mehkejši. Za vas ga zorimo 2-3 tedne – v vakuumu.

Pravi steaki morajo biti praviloma pripravljeni iz zorjenega mesa. Lahko ga spečemo presno-zelo surovo (3-4 minute) , polpresno -srednje surovo (5-6 minut), polpečeno (6-8 minut) ali popolnoma pečeno (10 minut). Čas pečenja velja za cca 3 cm debel steak.

NA VOLJO PO PREDHODNI NAJAVI!

- Pakirano v vakumski embalaži.
- Hranimo pri temperaturi do +4 °C!
- Roka trajanja v embalaži: 28 dni

Produkt na zalogi

Dodatne informacije

Namen uporabe Za gurmane