Eko sveže goveje meso

Mrežaview Seznamview

Elementi 11 do 20 od skupaj 20

Stran:
  1. 1
  2. 2
  1. Stegno brez kosti (1 kg)

    12,76 €

    Meso stegna je zelo okusno, sočno, pusto, primerno z a kuhanje, pečenje, dušenje, govejo pečenko (dobro zorjeno) , goveje zrezke…Sestavlja ga svetlejši del, imenovan beli krajec in temnejši del, ali črni krajec.

    Idejo za nedeljsko kosilo lahko preverite tukaj.

    - Pakirano v vakumski embalaži.
    - Hranimo pri temperaturi do +4 °C!
    - Rok trajanja v originalni embalaži: 28 dni.

    Izvedite več
  2. Flam (1 kg)

    5,98 €

    Je nekoliko manj mehko meso, vendar okusno in sončno. Primerno za kuhanje, dušenje in pečenje. Lahko ga okusno spečemo (pečenka) ali spečemo celo kot rulado. Če želimo, lahko del maščobe pred pripravo odstranimo.

    - Pakirano v vakumski embalaži.
    - Hranimo pri temperaturi do +4 °C!
    - Rok trajanja v originalni embalaži: 21 dni.

    Izvedite več
  3. Goveje kocke (podplečje, vrat) (1 kg)

    10,02 €

    Kocke so narezane iz najboljših delov podplečja, plečeta, bočnika ali vratu in so primerna za takojšnjo pripravo – kuhanje ali dušenje v različnih jedeh. Tudi za golaž, mesno omako …

    - Pakirano v vakumski embalaži.
    - Hranimo pri temperaturi do +4 °C!
    - Rok trajanja v originalni embalaži: 7 dni.

    Izvedite več
  4. Goveji zrezki (stegno) (1 kg)

    13,14 €

    Vnaprej narezani zrezki so pripravljeni iz pustega govejega stegna. Tradicionalno dobri, dušeni, z različnimi dodatki ali brez. Zrezke lahko narežemo tudi na rezance oz. trake (stroganov) in jih pripravimo kot stroganov. Če se nam mudi, lahko pospešimo postopek priprave zrezkov v loncu na zvišan pritisk. (ekonom) . V tem primeru začimbe dodamo na koncu.

    - Pakirano v vakumski embalaži.
    - Hranimo pri temperaturi do +4 °C!
    - Rok trajanja v originalni embalaži: 10 dni.

    Izvedite več
  5. Hrbet, ledja (rostbif) (1 kg)

    16,70 €

    Meso hrbta je po kvaliteti na drugem mestu za pljučnim filejem. Zelo okusno, čvrsto meso. Lahko ga uporabljamo v kosu ali narezanega na steake. Odličen okus in mehkobo pridobi, če ga zorimo. Primerno za pečenje, dušenje, hitro opečene steake,…. Nizki hrbet imenujemo imenujemo tudi šimbas, visoki hrbet pa bržola. 

    Idejo za pripravo lahko dobite na našem receptu.

    - Pakirano v vakumski embalaži.
    - Hranimo pri temperaturi do +4 °C!
    - Roka trajanja v embalaži: 28 dni

    Izvedite več
  6. Mleto meso (1 kg)

    9,64 €

    Mleto meso EKODAR  je pripravljeno izključno iz junečjega mesa brez kakršnihkoli dodatkov. Zelo primerno za pripravo prelivov za testenine, mesnih omak, govejih čevapčičev ali pleskavic. Hitro pripravljeno, z manj maščobe kot mešanice s svinjskim mesom.

    - Pakirano v vakumski embalaži.
    - Hranimo pri temperaturi do +4 °C!
    - Rok trajanja v originalni embalaži: 7 dni.

    Izvedite več
  7. Pleče brez kosti (1 kg)

    11,57 €

    Meso plečeta je primerno za pečenje, dušenje (zrezki) , kuhanje. Je podobne kakovosti kot stegno, vendar manj pusto, zato tudi bolj sočno. Zelo široko uporabno. Za idejo kliknite tukaj.

    - Pakirano v vakumski embalaži.
    - Hranimo pri temperaturi do +4 °C!
    - Rok trajanja v originalni embalaži: 28 dni.

    Izvedite več
  8. Podplečje brez kosti (1 kg)

    9,64 €

    Podplečje je idealen kos za pripravo golaža ali raguja. Da bi iz takšnega kosa izvabili najboljše, priporočamo pripravo z daljšim dušenjem ali kuhanjem.

    - Pakirano v vakumski embalaži.
    - Hranimo pri temperaturi do +4 °C!
    - Rok trajanja v originalni embalaži: 28 dni.

    Izvedite več
  9. Rebra (1 kg)

    5,62 €

    Rebra spadajo v najnižji cenovni razred. Meso je mehko, sočno. Najpogosteje jih uporabljamo za pripravo dobrih juh, lahko jih tudi pečemo, iz izkoščenih pa lahko pripravimo tudi v rulado zvito pečenko. Pred tem lahko odvečno maščobo odstranimo.

    - Pakirano v vakumski embalaži.
    - Hranimo pri temperaturi do +4 °C!
    - Rok trajanja v originalni embalaži: 21 dni.

    Izvedite več
  10. 10% akcija
    Offer ends in:
    00
    sek
    00
    min
    00
    ur
    00
    dni

    Bočnik brez kosti (1 kg)

    Splošna cena: 9,83 €

    Special Price 8,85 €

    Okusno, sočno meso, z več vezivnega tkiva. Primerno za dušenje in kuhanje (v kosu ali kockah). Najboljši kos mesa za odličen golaž, ob pravilni pripravi tudi za pečenke. Poskusite tudi naš recept.

    - Pakirano v vakumski embalaži.
    - Hranimo pri temperaturi do +4 °C!
    - Rok trajanja v originalni embalaži: 28 dni

    Izvedite več

Mrežaview Seznamview

Elementi 11 do 20 od skupaj 20

Stran:
  1. 1
  2. 2