Eko sveže meso

Mrežaview Seznamview

Elementi 1 do 10 od skupaj 21

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  1. Bočnik brez kosti (1 kg)

    9,83 €

    Okusno, sočno meso, z več vezivnega tkiva. Primerno za dušenje in kuhanje (v kosu ali kockah). Najboljši kos mesa za odličen golaž, ob pravilni pripravi tudi za pečenke. Poskusite tudi naš recept.

    - Pakirano v vakumski embalaži.
    - Hranimo pri temperaturi do +4 °C!
    - Rok trajanja v originalni embalaži: 28 dni

    Izvedite več
  2. Vrat brez kosti (1 kg)

    9,64 €

    Meso z grobimi vlakni ter malo kitami toda skoraj brez maščob. Zelo primerno za golaž ter ragu.

    - Pakirano v vakumski embalaži.
    - Hranimo pri temperaturi do +4 °C!
    - Rok trajanja v originalni embalaži: 28 dni.

    Izvedite več
  3. T-Bone (1 kg)

    17,64 €

    T-bone steak je hrbtni del govejega mesa, kjer na eni strani kosti najdemo ledja, na drugi pa pljučno.  Odrezan je tako, da kost spominja na črko T. Iz tega kosa je mogoče pripraviti čudovite steake, ki se vam bodo ob ugrizu kar stopili v ustih.

    - Pakirano v vakumski embalaži.
    - Hranimo pri temperaturi do +4 °C!
    - Rok trajanja v originalni embalaži: 10 dni.

    Izvedite več
  4. Stegno brez kosti (1 kg)

    12,76 €

    Meso stegna je zelo okusno, sočno, pusto, primerno z a kuhanje, pečenje, dušenje, govejo pečenko (dobro zorjeno) , goveje zrezke…Sestavlja ga svetlejši del, imenovan beli krajec in temnejši del, ali črni krajec.

    Idejo za nedeljsko kosilo lahko preverite tukaj.

    - Pakirano v vakumski embalaži.
    - Hranimo pri temperaturi do +4 °C!
    - Rok trajanja v originalni embalaži: 28 dni.

    Izvedite več
  5. 10% akcija

    Rebra (1 kg)

    Splošna cena: 6,24 €

    Special Price 5,62 €

    Rebra spadajo v najnižji cenovni razred. Meso je mehko, sočno. Najpogosteje jih uporabljamo za pripravo dobrih juh, lahko jih tudi pečemo, iz izkoščenih pa lahko pripravimo tudi v rulado zvito pečenko. Pred tem lahko odvečno maščobo odstranimo.

    - Pakirano v vakumski embalaži.
    - Hranimo pri temperaturi do +4 °C!
    - Rok trajanja v originalni embalaži: 21 dni.

    Izvedite več
  6. Podplečje brez kosti (1 kg)

    9,64 €

    Podplečje je idealen kos za pripravo golaža ali raguja. Da bi iz takšnega kosa izvabili najboljše, priporočamo pripravo z daljšim dušenjem ali kuhanjem.

    - Pakirano v vakumski embalaži.
    - Hranimo pri temperaturi do +4 °C!
    - Rok trajanja v originalni embalaži: 28 dni.

    Izvedite več
  7. 7% akcija

    Pljučna-zorjena *(1 kg)

    Splošna cena: 42,97 €

    Special Price 39,80 €



    Najboljši in najbolj cenjen kos govejega mesa. Zelo okusna, nežna, primerna za pečenje, dušenje in praženje. Lahko jo pečemo v kosu, spečemo filejev steak, uporabimo za nabodala, raženj, fondi, tatarski biftek, karpačo …

    - Pakirano v vakumski embalaži.
    - Hranimo pri temperaturi do +4 °C!
    - Rok trajanja v originalni embalaži: 28 dni.

    Izvedite več
  8. Pleče brez kosti (1 kg)

    11,57 €

    Meso plečeta je primerno za pečenje, dušenje (zrezki) , kuhanje. Je podobne kakovosti kot stegno, vendar manj pusto, zato tudi bolj sočno. Zelo široko uporabno. Za idejo kliknite tukaj.

    - Pakirano v vakumski embalaži.
    - Hranimo pri temperaturi do +4 °C!
    - Rok trajanja v originalni embalaži: 28 dni.

    Izvedite več
  9. Mleto meso (1 kg)

    9,64 €

    Mleto meso EKODAR  je pripravljeno izključno iz junečjega mesa brez kakršnihkoli dodatkov. Zelo primerno za pripravo prelivov za testenine, mesnih omak, govejih čevapčičev ali pleskavic. Hitro pripravljeno, z manj maščobe kot mešanice s svinjskim mesom.

    - Pakirano v vakumski embalaži.
    - Hranimo pri temperaturi do +4 °C!
    - Rok trajanja v originalni embalaži: 7 dni.

    Izvedite več
  10. 7% akcija

    Hrbet, ledja (rostbif) zorjen (1 kg)

    Splošna cena: 19,85 €

    Special Price 18,55 €

    Meso hrbta je po kvaliteti na drugem mestu za pljučnim filejem. Zelo okusno, čvrsto meso. Lahko ga uporabljamo v kosu ali narezanega na steake. Zorjen hrbet je še okusnejši, sočnejši in mehkejši. Za vas ga zorimo 2-3 tedne – v vakuumu.

    Pravi steaki morajo biti praviloma pripravljeni iz zorjenega mesa. Lahko ga spečemo presno-zelo surovo (3-4 minute) , polpresno -srednje surovo (5-6 minut), polpečeno (6-8 minut) ali popolnoma pečeno (10 minut). Čas pečenja velja za cca 3 cm debel steak.

    NA VOLJO PO PREDHODNI NAJAVI!

    - Pakirano v vakumski embalaži.
    - Hranimo pri temperaturi do +4 °C!
    - Roka trajanja v embalaži: 28 dni

    Izvedite več

Mrežaview Seznamview

Elementi 1 do 10 od skupaj 21

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3