Eko sveže goveje meso

Mrežaview Seznamview

Elementov: 3

  1. T-Bone (1 kg)

    17,64 €

    T-bone steak je hrbtni del govejega mesa, kjer na eni strani kosti najdemo ledja, na drugi pa pljučno.  Odrezan je tako, da kost spominja na črko T. Iz tega kosa je mogoče pripraviti čudovite steake, ki se vam bodo ob ugrizu kar stopili v ustih.

    - Pakirano v vakumski embalaži.
    - Hranimo pri temperaturi do +4 °C!
    - Rok trajanja v originalni embalaži: 10 dni.

    Izvedite več
  2. Pljučna cela (cca 1,8 - 2,5 kg - cena za kg)

    31,90 €



    Najboljši in najbolj cenjen kos govejega mesa. Zelo okusna, nežna, primerna za pečenje, dušenje in praženje. Lahko jo pečemo v kosu, spečemo filejev steak, uporabimo za nabodala, raženj, fondi, tatarski biftek, karpačo …

    - Pakirano v vakumski embalaži.
    - Hranimo pri temperaturi do +4 °C!
    - Rok trajanja v originalni embalaži: 28 dni.

    Izvedite več
  3. Goveji osso buco (1 kg)

    8,70 €
    Sočna, mlada goveja golen, idealna za popolno žar pojedino. Primerno za dušenje in kuhanje. Po naše osso buco sicer pomeni kost z luknjo, vendar sta bistvo te mesne specialitete sočno meso in kostni mozeg v kosti. Prava izbira za mesne gurmane. Pakirano v vakumski embalaži. Hranimo pri temperaturi do +4 °C! Rok trajanja v originalni embalaži: 7 dni. Izvedite več

Mrežaview Seznamview

Elementov: 3