Eko sveže goveje meso

Mrežaview Seznamview

Elementov: 6

  1. T-Bone (1 kg)

    17,64 €

    T-bone steak je hrbtni del govejega mesa, kjer na eni strani kosti najdemo ledja, na drugi pa pljučno.  Odrezan je tako, da kost spominja na črko T. Iz tega kosa je mogoče pripraviti čudovite steake, ki se vam bodo ob ugrizu kar stopili v ustih.

    - Pakirano v vakumski embalaži.
    - Hranimo pri temperaturi do +4 °C!
    - Rok trajanja v originalni embalaži: 10 dni.

    Izvedite več
  2. Stegno brez kosti (1 kg)

    12,76 €

    Meso stegna je zelo okusno, sočno, pusto, primerno z a kuhanje, pečenje, dušenje, govejo pečenko (dobro zorjeno) , goveje zrezke…Sestavlja ga svetlejši del, imenovan beli krajec in temnejši del, ali črni krajec.

    Idejo za nedeljsko kosilo lahko preverite tukaj.

    - Pakirano v vakumski embalaži.
    - Hranimo pri temperaturi do +4 °C!
    - Rok trajanja v originalni embalaži: 28 dni.

    Izvedite več
  3. Pleče brez kosti (1 kg)

    11,57 €

    Meso plečeta je primerno za pečenje, dušenje (zrezki) , kuhanje. Je podobne kakovosti kot stegno, vendar manj pusto, zato tudi bolj sočno. Zelo široko uporabno. Za idejo kliknite tukaj.

    - Pakirano v vakumski embalaži.
    - Hranimo pri temperaturi do +4 °C!
    - Rok trajanja v originalni embalaži: 28 dni.

    Izvedite več
  4. Hrbet, ledja (rostbif) (1 kg)

    16,70 €

    Meso hrbta je po kvaliteti na drugem mestu za pljučnim filejem. Zelo okusno, čvrsto meso. Lahko ga uporabljamo v kosu ali narezanega na steake. Odličen okus in mehkobo pridobi, če ga zorimo. Primerno za pečenje, dušenje, hitro opečene steake,…. Nizki hrbet imenujemo imenujemo tudi šimbas, visoki hrbet pa bržola. 

    Idejo za pripravo lahko dobite na našem receptu.

    - Pakirano v vakumski embalaži.
    - Hranimo pri temperaturi do +4 °C!
    - Roka trajanja v embalaži: 28 dni

    Izvedite več
  5. Goveji zrezki (stegno) (1 kg)

    13,14 €

    Vnaprej narezani zrezki so pripravljeni iz pustega govejega stegna. Tradicionalno dobri, dušeni, z različnimi dodatki ali brez. Zrezke lahko narežemo tudi na rezance oz. trake (stroganov) in jih pripravimo kot stroganov. Če se nam mudi, lahko pospešimo postopek priprave zrezkov v loncu na zvišan pritisk. (ekonom) . V tem primeru začimbe dodamo na koncu.

    - Pakirano v vakumski embalaži.
    - Hranimo pri temperaturi do +4 °C!
    - Rok trajanja v originalni embalaži: 10 dni.

    Izvedite več
  6. Goveje kocke (podplečje, vrat) (1 kg)

    10,02 €

    Kocke so narezane iz najboljših delov podplečja, plečeta, bočnika ali vratu in so primerna za takojšnjo pripravo – kuhanje ali dušenje v različnih jedeh. Tudi za golaž, mesno omako …

    - Pakirano v vakumski embalaži.
    - Hranimo pri temperaturi do +4 °C!
    - Rok trajanja v originalni embalaži: 7 dni.

    Izvedite več

Mrežaview Seznamview

Elementov: 6