Najmanjši nakup znaša 50 €. Dostava je brezplačna. Izbrane izdelke vam dostavljamo v več slovenskih mest. V roku do 7 dni ekološko meso dostavimo v: Celje, Maribor, Ljubljano, Domžale in Velenje z okolico. V roku do 14 dni ekološko meso dostavimo v: Grosuplje, Kamnik, Koper, Kranj, Novo mesto in Postojno z okolico.

Pakete dostavljamo na naslov, vnešen ob oddaji naročila. V vaš profil lahko dodate poljubno število različnih naslovov za dostavo, med katerimi ob oddaji naročila izberete ustreznega.

Če ste ob nakupu za način plačila izbrali gotovinsko plačilo ob dostavi, vas prosimo, da poskrbite, da bo imel prejemnik pošiljke pri sebi dovolj gotovine. Če je izbrana dostava na službeni naslov, bo dostavljalec izročil paket pooblaščeni osebi za prevzem pošiljk v podjetju.

Za natančen čas dostave Vas bomo kontaktirali po telefonu ali elektronski pošti, zato je telefonska številka naročnika obvezen sestavni del naročila. Osebni prevzem je mogoč v trgovini ponudnika v Marketu Toplica (Topolšica 85d, 3326 Topolšica). Pri osebnem prevzemu Vam nudimo 5 % popust na izbrane artikle.

Za vse dodatne informacije nas pokličite na telefonsko številko: 03/898 49 76 ali pošljite elektronsko sporočilo na info@ekodar.si.