Eko sveže telečje meso

Mrežaview Seznamview

Elementi 1 do 10 od skupaj 13

Stran:
  1. 1
  2. 2
  1. Telečji vrat brez kosti (1 kg)

    14,10 €
    Meso z vlakni ter malo kitami toda skoraj brez maščob. Zelo primerno za golaž, obaro ter ragu. Pakirano v vakumski embalaži. Hranimo pri temperaturi do +4 °C! Rok trajanja v originalni embalaži: 28 dni. Izvedite več
  2. Telečje kosti (1 kg)

    2,80 €
    Telečje kosti so narezane na kose in pripravljene za uporabo. Telečje kosti najpogosteje uporabljamo za pripravo juhe. Pakirano v embalaži. Hranimo pri temperaturi do +4 °C! Rok trajanja v originalni embalaži: 1 dan - PORABITI TAKOJ ali ZAMRZNITI Izvedite več
  3. Telečje mleto meso (1 kg)

    13,00 €
    Mleto meso radi uporabljamo, saj z njim lahko nadevamo zelenjavo, skuhamo omako za testenine ali ga oblikujemo v svaljke, polpete, kroglice ali štruce. Jedi z mletim mesom so preproste za pripravo in se skoraj vedno posrečijo, še posebno, če upoštevamo nekaj kuharskih receptov. Pakirano v vakumski embalaži. Hranimo pri temperaturi do +4 °C! Rok trajanja v originalni embalaži: 7 dni. Izvedite več
  4. Telečja krača (cca. 2 kg)

    12,40 €

    Bočnik oziroma telečja krača, pečena s kostjo, je znana slovenska specialiteta. Okusno, sočno meso, z več vezivnega tkiva.

    Potrebujete idejo oz. recept? Poizkusite telečji osso buco v čokoladni omaki s pirejem iz kolerabe!

    Pakirano v vakumski embalaži.

    Hranimo pri temperaturi do +4 °C!

    Rok trajanja v originalni embalaži: 7 dni.

    Izvedite več
  5. Telečje kocke (1 kg)

    15,20 €
    Kocke so narezane iz najboljših delov podplečja, plečeta, bočnika ali vratu in so primerna za takojšnjo pripravo – kuhanje ali dušenje v različnih jedeh. Tudi za golaž, mesno omako … Pakirano v vakumski embalaži. Hranimo pri temperaturi do +4 °C! Rok trajanja v originalni embalaži: 7 dni. Izvedite več
  6. Telečji flam (1 kg)

    9,40 €
    - meso flama, okusno in sončno. Primerno za kuhanje, dušenje in pečenje. Lahko ga okusno spečemo (pečenka) ali spečemo celo kot rulado. Hranimo pri temperaturi do +4 °C! Rok trajanja v originalni embalaži: 28 dni. Izvedite več
  7. Telečja rebra (1 kg)

    7,50 €
    Meso je mehko ter sočno. Telečja rebra iz pečice so poslastica za prave gurmane. Iz izkoščičeni reber lahko pripravimo različne rulade. Pakirano v vakumski embalaži. Hranimo pri temperaturi do +4 °C! Rok trajanja v originalni embalaži: 28 dni. Izvedite več
  8. Telečji bočnik brez kosti (1 kg)

    14,40 €

    Okusno, sočno meso, z več vezivnega tkiva. Primerno za dušenje in kuhanje (v kosu ali kockah). Najboljši kos mesa za odličen golaž, ob pravilni pripravi tudi za pečenke.


    - Pakirano v vakumski embalaži.
    - Hranimo pri temperaturi do +4 °C!
    - Rok trajanja v originalni embalaži: 28 dni

    Izvedite več
  9. Telečji hrbet, ledja (rostbif) (1 kg)

    27,00 €
    Meso je sočno, brez maščobe, kompaktno, pri pripravi lepo zadiši in ohrani obliko. Uporabimo ga lahko za kotlete in odlično pečenko. Pakirano v vakumski embalaži. Hranimo pri temperaturi do +4 °C! Rok trajanja v originalni embalaži: 28 dni. Izvedite več
  10. Telečja pljučna cela (cca. 1,0 - 1,5 kg - cena za kg)

    46,00 €
    Pljučna pečenka je vsekakor ena najkakovostnejših delov mesa. Zelo okusna, nežna, primerna tako za pripravo steakov, zrezkov, pečenk, uporabimo za nabodala, raženj, fondi, tatarski biftek, karpačo … Pakirano v vakumski embalaži. Hranimo pri temperaturi do +4 °C! Rok trajanja v originalni embalaži: 28 dni. Izvedite več

Mrežaview Seznamview

Elementi 1 do 10 od skupaj 13

Stran:
  1. 1
  2. 2