Eko sveže telečje meso
-
Telečji vrat brez kosti (1 kg)
14,10 €Meso z vlakni ter malo kitami toda skoraj brez maščob. Zelo primerno za golaž, obaro ter ragu. Pakirano v vakumski embalaži. Hranimo pri temperaturi do +4 °C! Rok trajanja v originalni embalaži: 28 dni. Izvedite več -
Telečje kosti (1 kg)
2,80 €Telečje kosti so narezane na kose in pripravljene za uporabo. Telečje kosti najpogosteje uporabljamo za pripravo juhe. Pakirano v embalaži. Hranimo pri temperaturi do +4 °C! Rok trajanja v originalni embalaži: 1 dan - PORABITI TAKOJ ali ZAMRZNITI Izvedite več -
Telečje mleto meso (1 kg)
13,00 €Mleto meso radi uporabljamo, saj z njim lahko nadevamo zelenjavo, skuhamo omako za testenine ali ga oblikujemo v svaljke, polpete, kroglice ali štruce. Jedi z mletim mesom so preproste za pripravo in se skoraj vedno posrečijo, še posebno, če upoštevamo nekaj kuharskih receptov. Pakirano v vakumski embalaži. Hranimo pri temperaturi do +4 °C! Rok trajanja v originalni embalaži: 7 dni. Izvedite več -
Telečja krača (cca. 2 kg)
12,40 €Bočnik oziroma telečja krača, pečena s kostjo, je znana slovenska specialiteta. Okusno, sočno meso, z več vezivnega tkiva.
Potrebujete idejo oz. recept? Poizkusite telečji osso buco v čokoladni omaki s pirejem iz kolerabe!
Pakirano v vakumski embalaži.
Hranimo pri temperaturi do +4 °C!
Rok trajanja v originalni embalaži: 7 dni.
Izvedite več -
Telečje kocke (1 kg)
15,20 €Kocke so narezane iz najboljših delov podplečja, plečeta, bočnika ali vratu in so primerna za takojšnjo pripravo – kuhanje ali dušenje v različnih jedeh. Tudi za golaž, mesno omako … Pakirano v vakumski embalaži. Hranimo pri temperaturi do +4 °C! Rok trajanja v originalni embalaži: 7 dni. Izvedite več -
Telečji flam (1 kg)
9,40 €- meso flama, okusno in sončno. Primerno za kuhanje, dušenje in pečenje. Lahko ga okusno spečemo (pečenka) ali spečemo celo kot rulado. Hranimo pri temperaturi do +4 °C! Rok trajanja v originalni embalaži: 28 dni. Izvedite več -
Telečja rebra (1 kg)
7,50 €Meso je mehko ter sočno. Telečja rebra iz pečice so poslastica za prave gurmane. Iz izkoščičeni reber lahko pripravimo različne rulade. Pakirano v vakumski embalaži. Hranimo pri temperaturi do +4 °C! Rok trajanja v originalni embalaži: 28 dni. Izvedite več -
Telečji bočnik brez kosti (1 kg)
14,40 €Okusno, sočno meso, z več vezivnega tkiva. Primerno za dušenje in kuhanje (v kosu ali kockah). Najboljši kos mesa za odličen golaž, ob pravilni pripravi tudi za pečenke.
Izvedite več
- Pakirano v vakumski embalaži.
- Hranimo pri temperaturi do +4 °C!
- Rok trajanja v originalni embalaži: 28 dni -
Telečji hrbet, ledja (rostbif) (1 kg)
27,00 €Meso je sočno, brez maščobe, kompaktno, pri pripravi lepo zadiši in ohrani obliko. Uporabimo ga lahko za kotlete in odlično pečenko. Pakirano v vakumski embalaži. Hranimo pri temperaturi do +4 °C! Rok trajanja v originalni embalaži: 28 dni. Izvedite več -
Telečja pljučna cela (cca. 1,0 - 1,5 kg - cena za kg)
46,00 €Pljučna pečenka je vsekakor ena najkakovostnejših delov mesa. Zelo okusna, nežna, primerna tako za pripravo steakov, zrezkov, pečenk, uporabimo za nabodala, raženj, fondi, tatarski biftek, karpačo … Pakirano v vakumski embalaži. Hranimo pri temperaturi do +4 °C! Rok trajanja v originalni embalaži: 28 dni. Izvedite več